FK Grondtechniek
grondtechniek
  Aanleg en ounderhoudgrondwerkrioleringbestratingBoombescherming  
Home
Achtergrond
Onze machines
Foto's
Te koop
Contact
grondboren

Aanleg en onderhoud

Wellicht heeft u al een ontwerp laten maken voor uw tuin. Of misschien heeft u al wel een idee, maar is dit nog niet verder gekomen dan uw hoofd. In beide gevallen kunt u contact opnemen met FK Grondtechniek. Wij verzorgen met veel plezier de aanleg van uw tuin, van de ontwerpfase tot en met het onderhoud.  

 
Onze aanpak
Voordat we aan de slag gaan, komen we altijd eerst de situatie bekijken. Dit voorkomt verrassingen wanneer het werk eenmaal is gestart. Daarna kan het voorwerk beginnen. Dit bestaat uit het frezen en spitten van de grond. Vervolgens egaliseren we de grond. Uiteraard netjes op afschot zodat bij een flinke regenbui geen plassen blijven staan. Is dat klaar? Dan wordt de grond in overleg met de klant bemest en vervolgens ingezaaid.
 


Aanleg tuin met paardenbak


Voor elke klus de juiste machine
FK Grondtechniek beschikt over een uitgebreid machinepark. Het voordeel hiervan is dat we voor elke klus over de juiste machine beschikken en u verstelt zult staan van de snelheid waarmee we de klus klaren.


Samenwerking met specialisten
Voor de beplanting in uw tuin huren wij specialisten in. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde hoveniers. Ook hebben wij vaste contacten met stratenmakers en vakmensen op het gebied van de aanleg van vijvers. Zo kunnen wij u een totaalpakket aanbieden zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.


Onderhoud
Is uw tuin klaar? Dan houdt het wat ons betreft niet op. Graag verzorgen wij ook het onderhoud. Van verticuteren, beluchten, maaien, klepelen, bemesten tot het verrichten van bodemonderzoek. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws/Opdrachten:

*FK Grondtechniek op Facebook

*Te Huur: Boombeschermers voor volledige bescherming van bomen tijdens werkzaamheden

 

Meer nieuws >>

nieuws