Tuinberegening

Voor het ontwerp, advies en realisatie van een beregeningsplan ofwel sproeiplan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dit van a tot z regelen. Het begint met het maken van een waterbron/puntstuk zie info onder kop waterbron/puntstuk. Als het water goed is dan kunnen we een sproeiplan maken. We tekenen uw gazon in op schaal en bepalen dan welk type sproeier het meest geschikt is voor uw gazon. Aan de hand van het type sproeiers en het aantal sproeiers wordt ook een advies gegeven over het type pomp.

Wilt u ook dat uw plantenborders of hagen mee worden genomen in de beregening dan kan dit ook gerealiseerd middels een druppelslang bovengronds dan wel ondergronds. Het ingraven van de leidingen verzorgen we m.b.v. onze minikraan of sleuvenfrees. Hierna realiseren we het verdeelstuk met kranen of we stellen de elektronische kleppen in met behulp van een beregeningscomputer. Dit alles met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Alles is mogelijk.

 

Voor een vrijblijvende offerte of advies neem contact met ons via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@fkgrondtechniek.nl